Descoperă   |   Inspirație   |   Log in       

Colectie de arta stradala


Arta stradala reprezinta o pictura pe perete, tavan sau zid, exista din cele mai vechi timpuri pornind de la picturile de pestera, si a dus la aparitia graffiti-ului, care se considera o importanta parte a culturii urbane. Arta stradala reprezinta pete colorate a strazii, niste comoare ascuns... [ mai mult ]

Arta stradala reprezinta o pictura pe perete, tavan sau zid, exista din cele mai vechi timpuri pornind de la picturile de pestera, si a dus la aparitia graffiti-ului, care se considera o importanta parte a culturii urbane. Arta stradala reprezinta pete colorate a strazii, niste comoare ascunse create de un artist stradal, ce putem descoperi aproape in orice oras.

Va prezentam sase creatii de arta stradala, si va incurajam sa ne aratati piesa voastra favorita pe pagina noastra de Facebook. [ mai puțin ]Linus Lundin, aka Yash - Arta stradala din Stockholm, Suedia
Portofoliu
Linus Lundin (Yash) se inspira din oameni, animale si natura, si aduce viata pe strazile Stockholm-ului cu creatiile ei de arta stradala. Lumina, culorile si emotiile joaca un rol important in lucrarile sale.
Farid Rueda - Arta stradala din Sisak, Croatia
Portofoliu
Farid Rueda, un reprezentant important de arta stradala din Mexic, aduce culori pe strazile oraselor si in galeriile din intreaga lume. Initial avea un stil compet diferit, dar dupa ce a adaugat o atingere vesela si calidoscopica la creatiile sale de arta stradala, a atras imediat atentia pietei de arta.
Lily Brik - Arta stradala din Penelles, Spania
Portofoliu
Lily Brik este un graphic designer si artist stradal din Spania. Pictura facea mereu parte din viata ei, dar s-a intalnit cu arta stradala in timp ce lucra intr-un printshop.
Raul Oprea, aka Saddo - Arta stradala din Bangkok, Thailanda
Portofoliu
Saddo (Raul Oprea) este un artist mural roman, avea deja expozitii in galerii din intreaga lume, si putem vedea creatiile sale de arta stradala in Bucuresti, Bangkok, Budapesta si Canada.

Monkeybird - Arta stradala din Grenoble, Franta
Portofoliu
Monkeybird este un duo de artist stradal din Franta, si sunt cunoscuti pentru pictarea animalelor salbatice in zonele urbane. Artistii sunt inspirati de monumentalitatea efemeră, picturile religioase și art nouveau in crearea pieselor de arta stradala.
Teo Doro - Arta stradala din Valparaiso, Chile
Portofoliu
Teo Doro, un artist mural din Chile a creat o noua arta stradala, bazata pe trei picturi create de Van Gogh: The Sunflowers, Cypresses, and Starry Night. Proprietarul zidului are o pensiune denumita “Hostel Floarea soarelui”, de aici a aparut idea de a picta aceasta arta stradala.

Colectie de arta stradala
arta stradala, arta, stradal, street art, artsit stradal, pictura stradala, pictura murala, perete, zid, urban, urban art, artist, cultura urbana, graffiti

Metode de creare:
Pictură Spray

Subiectul creației:
Graffiti Ilustrație

     812 

Alte creații de la DESENE.ro