Descoperă   |   Inspirație   |   Log in       

Termeni și condiții


DESCRIEREA SERVICIILOR

Desene.ro (în continuare referit ca și “platformă”) publică imagini despre arte vizuale, desene, și creații artistice realizate de artiști terți. Platforma Desene.ro pune la dispoziție pentru comunitatea artistică servicii de comunicare, vizualizare, publicare în scopul de a înbunătăți relația artist-vizitator și artist-artist.

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin vizitarea, vizualizarea subpaginilor de pe Desene.ro și folosirea facilităților oferite de platformă confirmați acceptarea termenelor și condițiilor prezente în acest document.

REGULI DE UTILIZARE

Ca și utilizatorul înregistrat, autentificat sau neînregistrat, neautentificat vă obligați să nu încălcați următoarele reguli a platformei Desene.ro:

În caz în care se încalcă regulile mai sus, Desene.ro are dreptul de a suspenda accesul vizitatorului/utilizatorului la conținutul platformei.

Dacă întâmpinați o încălcare acestor reguli, vă rugăm să ne anunțați pe adresa de e-mail: contact@desene.ro

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Desene.ro respectă drepturile de proprietae intelectuală și licențele legate la acesta. Publicarea unei creație artistică de un utilizator nu reprezintă cedarea drepturilor de autor sau orice licență, trademark legat de acesta.

Prin publicarea unei creație artistică acceptați următoarele:

RESPONSABILITATEA NOASTRĂ

Desene.ro recunoaște și afirmă următoarele: