Descoperă   |   Inspirație   |   Log in       

5 pictori contemporani pentru inspirație


Nu ne considerăm experți de artă, nu știm pe de rost caracteristicile a tuturor mișcărilor artistice, dar din opinia noastră acestea nici nu sunt importante pentru a fi fascinați de o pictură. O paletă de culoare, o textură, sau o formă deosebită e deajuns pentru a se îndrăgosi de o p... [ mai mult ]

Nu ne considerăm experți de artă, nu știm pe de rost caracteristicile a tuturor mișcărilor artistice, dar din opinia noastră acestea nici nu sunt importante pentru a fi fascinați de o pictură. O paletă de culoare, o textură, sau o formă deosebită e deajuns pentru a se îndrăgosi de o piesă.
Pentru galeria prezentă am ales câțiva pictori contemporani dintre preferatele noastre, și vă prezentăm trei piese de la fiecare artist. [ mai puțin ]Ewa Juszkiewicz - www.ewajuszkiewicz.com

Născută în 1984, Polonia. Pictează în principal portrete de femei, care se referă la opere moderne cunoscute, cu diferența de modul de prezentare ale fețelor. Juszkiewicz distorsionează imaginativ aceste fețe, sau îi substituie cu corpuri de insecte, plante, flori sau măști tribale.
Ewa Juszkiewicz
Ewa Juszkiewicz
Glenn Brown - glenn-brown.co.uk

Artist, născut în 1966, în Marea Britanie. Este cunoscut de reproducerea a altor lucrări artistice, schimbând culoarea, poziția, dimensiunea sau starea de spirit a lucrării originale. În ciuda acestor schimbări, el a fost, ocazional, acuzat de plagiat.
Glenn Brown
Glenn Brown
Katelyn Alain - www.katelynalain.com

Artistă, născută în Boston, în 1979. Picturile lui Alain provin dintr-o anchetă asupra spațiului internalizat, unde se întâlnesc percepția și memoria. Este preocupată de ideea de descoperire psihologică și se joacă cu vopsea în timp ce folosește exagerările, simplificările și abstracțiile minții ca sursă.
Katelyn Alain
Katelyn Alain
Koen Lybaert - www.saatchiart.com/koenlybaert

Pictor contemporan, născut în 1965, Belgium. Crează în cea mai mare parte picturi abstracte și peisaje în ulei, cu o tehnică de stratificare a culorilor pa pânză sau hârtie. Picturile lui se bazează pe propriile fotografii realizate în timpul plimbărilor sau călătoriilor.
Koen Lybaert
Koen Lybaert
Olga Toblreluts - www.artnet.com/artists/olga-tobreluts

O pictoriță contemporană, născută în 1970, Rusia. Este unul dintre primii artiști contemporani care au ales ca mediu de creare tehnologiile moderne de computere. Și-a dezvoltat un stil unic, și ușor de recunoscut, iar în 2003 a renunțat de tenologia modernă ca și mediu artistic, și a revenit șa pictură.
Olga Toblreluts
Olga Toblreluts

5 pictori contemporani pentru inspirație
pictor, contemporan, ulei, pictura, panza, inspiratie, abstract, portret, textură, culoare,

Metode de creare:
Pictură Ulei

Subiectul creației:
Abstract Peisaj Portret Textură, pattern

     625 

Alte creații de la DESENE.ro