DMCA Disclaimer


Desene.ro Link Removal Policy

Desene.ro ia foarte în serios aspectele legate de proprietatea intelectuală și se angajează să răspundă nevoilor proprietarilor de conținut în timp ce îi ajută să gestioneze publicarea conținutului lor online. Trebuie menționat faptul că Desene este un simplu motor de căutare a videoclipurilor disponibile pe o mare varietate de site-uri web terțe.

Orice videoclipuri afișate pe site-urile terțelor părți sunt responsabilitatea acelor site-uri și nu Desene.ro. Nu știm dacă conținutul afișat pe site-urile terțe sunt sau nu autorizate de către proprietarul conținutului, această trebuie clarifiat între site-ul gazdă și proprietarul conținutului. Desene.ro nu găzduiește conținut pe serverele sau rețelele sale și nu poate fi tras la răspundere pentru încălcarea drepturilor de autor.

Desene.ro este un site web pro-DMCA și, în consecință, proprietarii de conținut pot utiliza protocolul DMCA pentru a solicita eliminarea linkurilor către videoclipuri despre care cred că încalcă drepturile de autor.

Proprietarii de conținut trebuie să înțeleagă că, eliminând un link de pe Desene.ro, nu vor elimina videoclipul sursă efectiv de pe site-ul terților. Proprietarii de conținut trebuie să se adreseze site-ului de găzduire video pentru a solicita eliminarea. De asemenea, proprietarii de conținut trebuie să înțeleagă că Desene.ro este un sistem complex de indexatoare automate, scripturi robotice și trimiteri ale utilizatorilor; dacă există un videoclip pe web, la un moment dat îl vom găsi și indexa. Este complet posibil să indexăm un videoclip eliminat anterior care este găzduit folosind un alt URL sau un alt site de găzduire. Dacă se întâmplă acest lucru, vă rugăm să ne informați conform protocolului DMCA și vom aborda problema. Vă rugăm să nu trimiteți solicitări DMCA pentru a solicita eliminarea canalelor, categoriilor sau spectacolelor întregi. Acceptăm numai solicitări pentru eliminarea unui link real.

Dacă doriți să eliminați mai multe link-uri, vă rugăm să utilizați un singur aviz DMCA, dar să enumerați toate adresele URL din solicitarea respectivă.

Legea privind drepturile de autor pentru mileniul digital din 1998 În conformitate cu Digital Millennium Copyright Act din 1998 (al cărui text poate fi găsit pe site-ul web al US Copyright Office la http://lcweb.loc.gov/copyright/), Desene.ro va răspunde rapid la cererile de încălcare a dreptului de autor. care sunt raportate agentului de copyright desene.ro identificat mai jos. Dacă sunteți proprietar de drepturi de autor sau sunteți autorizat să acționeze în numele unui proprietar al dreptului de autor sau al oricărui drept exclusiv în baza dreptului de autor și credeți că lucrarea dvs. a fost copiată într-un mod care constituie încălcare a dreptului de autor, vă rugăm să raportați notificarea dvs. încălcare a Desene.ro prin furnizarea agentului de autor desemnat pentru Desene.rod enumerat mai jos cu următoarele informații:

1. Semnătura fizică sau electronică a unei persoane autorizate să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv care se presupune că a fost încălcat;

2. Identificarea operei privind drepturile de autor a pretins că a fost încălcată sau, dacă mai multe opere protejate prin drepturi de autor pe un singur site online sunt acoperite de o singură notificare, o listă reprezentativă a acestor lucrări pe site-ul Web;

3. Identificarea materialului despre care se pretinde că încalcă sau face obiectul unei activități care încalcă și care urmează a fi înlăturat sau acces la care urmează să fie dezactivat, și informații suficient de suficiente pentru a permite Desene.ro să localizeze materialul; aceasta trebuie să fie sub forma unei adrese URL directe către pagina pe care este conectat conținutul care încalcă. Acest detaliu este necesar, deoarece fiecare videoclip poate avea mai multe legături și pentru a proteja relațiile cu partenerii noștri, dorim să evităm ștergerea linkurilor autorizate.

4. Informații suficient de rezonabile pentru a permite Desene.ro să contacteze partea reclamantă, inclusiv un nume, o adresă, un număr de telefon și, dacă este disponibil, o adresă de e-mail la care se poate contacta partea reclamantă;

5. O declarație conform căreia partea care reclamă are credință bună că utilizarea materialului în modul în care este reclamată nu este autorizată de către proprietarul dreptului de autor, agentul său sau legea; și

6. O declarație conform căreia informațiile din notificare sunt corecte și, sub pedeapsa de sperjur, că partea reclamantă este autorizată să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv care se presupune că a fost încălcat.

Toate cererile de încălcare a dreptului de autor pe sau cu privire la acest site web trebuie trimise prin e-mail către agentul desemnat Desene.ro la adresa: contact@desene.ro